Csak szórakozásból

Csak gyerekeknek: Mennyit tudsz a kutyákról?

Csak gyerekeknek: Mennyit tudsz a kutyákról?



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. Amikor kutyáját ellenőrzésre veszi, állatorvosa:

a. Adj neki I.Q. teszt
b. Adj neki fürdőt
c. Adj neki egy nyalóka, hogy jó legyen
d. Hallgassa meg a szívét és a tüdőjét

2. Egy teljesen felnőtt kutyának 42 foga van. Az egészségesség megőrzéséhez a következőket kell tennie:

a. Minden étkezés után kefével
b. Minden nap kefével
c. Minden héten kefével
d. Havonta legalább kétszer kefével

3. Amikor fürdőt ad kutyájának, a következőkre lesz szüksége:

a. Gumi kacsa
b. Különleges élvezet
c. Sampon és mosogatórongy
d. Kedvenc fürdőköpeny

4. Felelős kutyatulajdonosnak kell lennie:

a. Annak ellenőrzése, hogy kutyája élelmet és vizet kap-e
b. Annak biztosítása, hogy sokat játssz vele
c. Ügyeljen arra, hogy rengeteg testmozgást végezzen neki
d. A fentiek mindegyike

5. A "rossz fa ugatása" kifejezés a következőket jelenti:

a. Rossz helyen keres valamit
b. Rossz fán keresi a kutyáját
c. Túl sok zajt okoz
d. Kér valamit, amit nem kellett volna

6. Az ember körülbelül 25 méter távolságra hallja a dolgokat. A kutya hallhat dolgokat:

a. 50 méterre
b. 100 méterre
c. 250 méterre
d. 1000 méterre

7. A kölyökkutyák szeretnek rágni papucsot, játékokat, újságokat és egyéb tárgyakat. Ez azért van, mert:

a. A növekvő kiskutyáknak feltételezniük kell mindent.
b. Fogazásukkor a kölyökkutyáknak kemény tárgyakat kell rágniuk, hogy megkönnyítsék az új fogak áttörését.
c. A kölyökkutyák vadásznak tanulnak
d. A fentiek mindegyike

8. Hogyan tudod megmondani, mikor a kutyája játszik?

a. Elkapókormányát visel, és labdát hord.
b. Leereszti az első felét, miközben a hátsó végét magasan tartja a levegőben.
c. Kikapcsolja a tévét és az ajtóra mutat
d. Nyújt ki az ágyára és lehajol.

9. Humánusság:

a. Okos és barátságos
b. Nagyon kedves az állatokkal szemben
c. Embernek lenni
d. Egészségesnek lenni

10. A kedvtelésből tartott kutya tartásának legjobb oka:

a. Nem esznek túl sokat
b. Nagyon szeretnek aludni
c. Ugatnak
d. Szeretnek veled játszani

Válaszok:

1. A válasz D. Az orvos meghallgatja kölyökének szívét és tüdejét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egészséges.

2. A válasz B. A kutya fogait mindennap meg kell mosni, hogy egészségesek maradjanak.

3. A válasz: C. Szüksége lesz samponra és mosogatórongyra vagy szivacsra. Szüksége lesz más dolgokra is, mint például törülköző, kefe és fésű, valamint fürdőfürdő.

4. A válasz D. Meg kell etetnie, játszania és vele gyakorolni, hogy egészséges és boldog maradjon.

5. A válasz A. A kifejezés azt jelenti, hogy valami helytelen helyről kell keresni.

6. A válasz C. A kutya 250 méter távolságra hallja a dolgokat.

7. A válasz D. A fentiek mindegyike.

8. A válasz B. A kölyökkutya leengedheti elülső részét, és a farkát a levegőben tarthatja, hogy tudatja Önnel, hogy játszik. Ezt hívják "játék-íjnak".

9. A válasz B. A humánus lét azt jelenti, hogy a kutyákat kedvesen kezelik.

10. A válasz D. A kedvtelésből tartott kutya tartásának legjobb oka az, hogy nagyon szeretsz játszani, és szeretik lenni a kedvtelésből tartott állat.